Guest Book - Gæstebog

Tak for besøget på vor hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Thanks for visiting our website. You can leave a message in the guest book by clicking the blue button.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Incognito, d. 19-08-2010
Super flotte møbler. Helt bestemt et kig værd. Mange tak for det.
E-mail:
Skrevet af Knud Vinther, d. 23-03-2010
Svar til Christoffer.
Dit indlæg bliver stående. Du har jo meget ret. Sofaer er imidlertid mere et socialt anliggende. Dertil praktisk med pladsen. Designmæssigt er sofaer uegnede. Alligevel er den ikke dum, hvis du ikke lige sammenligner med stolen. Den høje ryg gør sofaen til en ren befrielse at sidde i på kryds og på tværs. Du skal derfor ikke sammenligne med stolen, men med andre sofaer. Hjemmet må aldrig blive et design alene. Funktionaliteten i første række. Men sofaer er vanskelige størrelser.
E-mail:
Skrevet af Christoffer, d. 22-03-2010
Jeg er meget imponeret af jeres møbeldesign! Jeg syntes det er meget stilrent og funtionelt, dog er jeg lidt skuffet over jeres sofa som bryder den ellers stilsikre linje som kendetegner de andre møbler. Ligesom med andre møbler (fx svanen)syntes jeg ikke det nødvendigvis er en god løsning at tage et flot stol-design og lave en sofa i samme design.
Jeg regner ikke med at i kan bruge min mening til noget, men nu har i ihvertfald fået feedback fra en stor fan af moderne møbeldesign.
E-mail:
Skrevet af Maria, d. 16-12-2009
Sikke en masse flotte designer møbler, og en masse brugbar viden. Har du overvejet at lave en blog, og udnytte det hele meget bedre?
Det burde du i hvertfald, så så mange mennesker som muligt kunne få gav af rådene.

Glædelig JUL :D
Skrevet af David Eaman, d. 11-12-2009
I don't know any jokes in Danish
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

16.09 | 23:48

Ja. Samme mål. Corollo.dk er en viderebygning af Batchair.dk. Batchair.dk har synligt stel, mens jernstellet i Corollo.dk er gemt mellem 2 fletskaller.

...
16.09 | 18:09

Undskyld men batchair og Corolla 3-4 samme mål?
Mvh

...
16.09 | 02:32

Hej Helle, Stolen måler
Højde 100 cm - Bredde 90 cm - Dybde 80 cm

...
15.09 | 22:01

Kan ikke finde mål nogen steder og vigtigt da jeg ikke har uendelig plads.
Mvh Helle

...