Guest Book - Gæstebog

Tak for besøget på vor hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Thanks for visiting our website. You can leave a message in the guest book by clicking the blue button.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Christoffer, d. 22-03-2010
Jeg er meget imponeret af jeres møbeldesign! Jeg syntes det er meget stilrent og funtionelt, dog er jeg lidt skuffet over jeres sofa som bryder den ellers stilsikre linje som kendetegner de andre møbler. Ligesom med andre møbler (fx svanen)syntes jeg ikke det nødvendigvis er en god løsning at tage et flot stol-design og lave en sofa i samme design.
Jeg regner ikke med at i kan bruge min mening til noget, men nu har i ihvertfald fået feedback fra en stor fan af moderne møbeldesign.
E-mail:
Skrevet af Maria, d. 16-12-2009
Sikke en masse flotte designer møbler, og en masse brugbar viden. Har du overvejet at lave en blog, og udnytte det hele meget bedre?
Det burde du i hvertfald, så så mange mennesker som muligt kunne få gav af rådene.

Glædelig JUL :D
Skrevet af David Eaman, d. 11-12-2009
I don't know any jokes in Danish
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

17.05 | 12:51

Alle Batchair.dk og Corollo.dk modeller kan opstilles i rummet indenfor ca. målene H 100 x B 90 x D 85. Ingen af stolene overgår disse mål.

...
17.05 | 07:52

Hej!
Kan I oplyse mig målene på Corollo 3 ? Bredeste, dybeste og længde?
På forhånd tak!
Mvh Ulla Mikkelsen

...
01.09 | 11:04

Hej - Prisen for en sort semianilin skindhynde til Corollo-stolene er kr. 2485 incl. moms. Alm. pakkepoistforsendelse op til 5 kg. med Postnord eller GLS.

...
30.08 | 20:56

Hvad er prisen på en sort skind hynde til Corollo 3 ?

...